Bemanning og fagkompetanse:

Vi er 24 faste ansatte i Trollsteinen. De fleste har en form for pedagogisk utdanning. I tillegg til disse har vi til enhver tid dyktige lærlinger ute på avdelingene. Dette faktum gjør at vi har en sterk pedagogisk plattform og et stort rom for individuell oppfølging.

IMG_1108.JPG
031.JPG

Varierte muligheter i barnehagen:

Med eget plaskebasseng, atelier og store aktivitetsrom har vi varierte dager. Vårt nyrenoverte uteområde (ferdig 2015) innbyr til lek, aktivitet og utforskning. I Hagalia har vi enkel tilgang til høye fjell, dype skoger, akebakker og åpne sletter.

En dynamisk og lærende barnehage:

Vi er hele tiden i utvikling både som organisasjon og individer. Vi har stort fokus på videreutdanning og kursing i personalet, med barns beste som hovedfokus.  Vi utvikler stadig det fysiske miljøet med endringer og oppgraderinger.

121.JPG
IMG_1038.JPG

Unike opplevelser i Trollsteinen Barnehage:

Vi samarbeider med eksterne aktører for å gi barnet ditt det beste en barnehage kan tilby. Blant disse er bading i stort basseng på Hedrum Ungdomsskole, Kulturskolen og Larvik Bibliotek, som gir oss alt fra lesestunder til teaterforestillinger.

Trollsteinen er en kulturbærer:

Vi markerer store høytider og andre merkedager, samt store idrettsarrangementer og kulturbegivenheter. Vi lar barna få kjennskap til fortellinger, tradisjoner og verdier, samt kulturelle inntrykk og uttrykk.

IMG_2177.JPG

Vi spiller på lag:

Tett samarbeid med foreldre og mellom avdelinger gjør at vi kan gi barna den oppfølgingen de trenger. Vi tilbyr fleksibilitet i form av utvidet åpningstid for de som trenger det.